Skip to content Skip to footer

Londen leidt de weg voor internationale IPO's

Gepubliceerd door: LSEG

Een IPO is slechts het begin van het leven als een openbaar bedrijf, en internationale managementteams weten dat een IPO slechts het begin is van de volgende fase van de reis. Hoewel elk bedrijf zijn eigen specifieke redenen heeft om deze belangrijke stap te zetten, onderzoekt dit rapport waarom grensoverschrijdende IPO's in populariteit zijn toegenomen en waarom Londen voorop loopt.
Sommige voordelen van Londen zijn al lang erkend. De wereldwijde beleggersbereik en liquiditeit die Londen biedt, de kwaliteit van het adviesecosysteem en de wereldwijd gerespecteerde regelgevende infrastructuur en het juridische systeem van het VK om een ​​aantrekkelijke omgeving voor IPO's te bieden.
Voor groei-hongerige Noord-Amerikaanse CEO's zou een IPO in Londen de optimale route kunnen zijn om een ​​miljard dollar-plus bedrijf te bouwen. Ontdek waarom - en zie slechts enkele van de succesverhalen.
Meer te weten komen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord LSEG contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. LSEG websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 17 pagina's

Meer bronnen van LSEG