Skip to content Skip to footer

Rijkdom canyon

Gepubliceerd door: DigitalRoute

Softwarebedrijven in de financiële sector, zoals WealthCanyon, staan ​​voor uitdagingen bij het verzamelen en verwerken van grote hoeveelheden gegevens voor hun investeringsboekhouding en rapportageplatforms. Deze platforms moeten efficiënt nauwkeurige gegevens uit verschillende bronnen verzamelen en nauwkeurige financiële rapportage en analyse bieden voor hun klanten, die doorgaans investeringsbanken, makelaars en fondsbeheerders zijn.
De complexiteit en schaal van de gedistribueerde gegevens kunnen echter leiden tot problemen met gegevensfragmentatie en problemen bij het factureren voor de gehele portfolio van een klant. WealthCanyon vertrouwde op handmatige processen, die verhoogde kosten en risico's veroorzaakten, waaronder inkomstenlekkage als gevolg van menselijke fouten en onnauwkeurige factureringsgegevens. Leer hoe dit verticale SaaS -bedrijf probeerde zijn gegevensbeheer en factureringsprocessen te verbeteren via gebruiksgegevens.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DigitalRoute contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DigitalRoute websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van DigitalRoute