Skip to content Skip to footer

Sap migreren naar de cloud

Gepubliceerd door: Amazon Web Services: AWS

Het uitvoeren van SAP-workloads in de cloud is naar voren gekomen als de 'nieuwe normale' voor de bedrijven van vandaag, waardoor ze meer kostenefficiëntie en behendigheid kunnen realiseren om hun enterprise-backbones van stroom te voorzien. Door dit e -boek te lezen, zult u verder begrijpen waarom u vandaag uw SAP -workloads naar de cloud moet migreren. Het omvat inzichten, advies en real-wereld voorbeelden die verklaren hoe cloudvoordelen zich vertalen naar uw SAP-omgevingen, overwegingen om succesvol te migreren en hoe de cloud SAP kan transformeren in de basis van uw concurrentiedifferentiatie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Amazon Web Services: AWS contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Amazon Web Services: AWS websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 19 pagina's

Meer bronnen van Amazon Web Services: AWS