Skip to content Skip to footer

Capture toestemming: hoe u uw bedrijf en uw klanten kunt beschermen

Gepubliceerd door: DocuSign

Frauduleuze account -openingsactiviteit kan leiden tot juridische kwesties en reputatieschade en toezichthouders hebben aangegeven dat banken de risicobeheerprogramma's voor verkooppraktijken moeten hebben om deze te voorkomen. Bedrijven die niet hebben ingesteld in het instellen van fraudepreventieprogramma's, hebben ernstige reputatieschade, verlies van marktkapitalisatie en boetes van miljoenen pond ervaren.
Hoewel het vastleggen van toestemming nu een formele verordening is, wordt het door toezichthouders aanbevolen om een ​​goeddocumentatie -toestemmingsproces van de vaststelling te hebben als onderdeel van het risicobeheerprogramma van elke bank.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 4 pagina's

Meer bronnen van DocuSign