Skip to content Skip to footer

De financieringsgids voor het voorbereiden van gegevens

Gepubliceerd door: Datawatch

Tot 80% van alle tijd die aan analyse wordt besteed, wordt verbruikt door gegevens op te stellen. Gegevens zijn nooit perfect en meestal moet u meerdere gegevenssets schoonmaken, verrijken en lid worden om zinvol inzicht te krijgen. Veel analisten gaan naar Excel om deze gegevensvoorbereidingsfuncties uit te voeren die uren of zelfs dagen kunnen duren.
DATAWatch Monarch, de industriestandaard zelfbedieningsgegevensvoorbereidingoplossing stelt analisten in staat om verschillende gegevenssets te manipuleren, te filteren, te verrijken, te mengen en te combineren in enkele minuten. Als je klaar bent, kun je het terug in Excel of rechtstreeks in de native formaten brengen voor Tableau, QLIK of andere visualisatietoepassingen. Download ons e -boek voor meer informatie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Datawatch contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Datawatch websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Datawatch