Skip to content Skip to footer

Een gids voor financieel directeur voor internationale uitbreiding voor snelgroeiende bedrijven

Gepubliceerd door: NetSuite

Het kan zijn om eenvoudig de potentiële markt uit te breiden, om snel marktaandeel te winnen voordat iemand anders uw succes kopieert, of om de activiteiten van uw klanten in andere landen te ondersteunen - het betreden van buitenlandse markten kan een gelegenheid zijn om activiteiten te diversifiëren en nieuwe bronnen van te benutten van talent en grondstoffen.
Maar internationale expansie komt met enkele zeer specifieke uitdagingen, niet in het minst culturele verschillen, taalbarrières, wettelijke verschillen en concurrentie van spelers van eigen bodem in een nieuwe regio.
Lees onze gids om te leren:
• Wordt op zoek naar nieuwe markten
• Het overwinnen van nieuwe uitdagingen in nieuwe gebieden
• Standaardisatie bereiken met lokale aanpassing

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord NetSuite contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. NetSuite websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 5 pagina's

Meer bronnen van NetSuite