Skip to content Skip to footer

Efficiëntie en nauwkeurigheid in evenwicht brengen bij het voldoen aan de eisen van de financiële rapportage

Gepubliceerd door: Infor

Financiële afdelingen voelen absoluut de kneep. In een recent IMA -onderzoek naar 'de evoluerende rol van de controller' rapporteerde bijna 80% van de respondenten de afgelopen 3 jaar verhoogde eisen voor vooruitstrevende en strategische analyse. Ongeveer 75% zei dat ze ook werden gevraagd om de productiviteit te verbeteren door automatisering en stroomlijningsprocessen.
Deze ene pagina's beoordelingen van de talloze rapportagesobstakels die binnen organisaties maar al te vaak voorkomen en benadrukt hoe organisaties wendbaarder kunnen worden door middel van moderne bedrijfsoplossingen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Infor contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Infor websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van Infor