Skip to content Skip to footer

AWS for Health: Streiding the Revolution in Personalized Health

Gepubliceerd door: Amazon Web Services: AWS

Het tijdperk van gepersonaliseerde gezondheid is hier. Digitale technologie maakt een sterk geïndividualiseerd niveau van gezondheidszorg mogelijk voor patiënten en clinici. En voor wetenschappers biedt het nieuwe manieren om meer gepersonaliseerde therapeutica sneller en kostenefficiënter op de markt te brengen.
AWS for Health is een uitgebreid portfolio van samengestelde AWS-diensten en AWS-partneroplossingen die gezondheidszorg, levenswetenschappen en genomics-organisaties helpen bij het vergroten van het tempo van innovatie en het ontwikkelen van gepersonaliseerde, gegevensgestuurde benaderingen van therapeutische ontwikkeling en patiëntenzorg.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Amazon Web Services: AWS contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Amazon Web Services: AWS websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van Amazon Web Services: AWS