Skip to content Skip to footer

AWS voor gezondheidszorg: het versnellen van de toekomst van gepersonaliseerde gezondheidszorg

Gepubliceerd door: Amazon Web Services: AWS

Voor organisaties in de gezondheidszorg is de uitdaging om patiëntgerichte zorg te bieden te midden van steeds grotere kosten nooit groter geweest. Inefficiënties drijven operationele kosten op en verminderen de vergoedingen en omzet. Het ontbreken van gepersonaliseerde zorg kan leiden tot onnodige of ineffectieve behandelingen en zelfs dure overalingen, wat verder bijdraagt ​​aan kosten.
Maar hoewel de uitdagingen geweldig zijn, zijn dat ook de kansen. Technologie biedt een buitengewone kans om de gezondheidszorg te hervormen met tools die organisaties kunnen helpen gegevens te beheren, workflows te optimaliseren en de klinische effectiviteit te vergroten. Digitale innovaties zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) hebben de cursus al ingesteld voor een revolutionair nieuw tijdperk van gepersonaliseerde geneeskunde.
Download nu.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Amazon Web Services: AWS contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Amazon Web Services: AWS websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 17 pagina's

Meer bronnen van Amazon Web Services: AWS