Skip to content Skip to footer

Het meten van de waarde van Oracle Enterprise Performance Management (EPM) Cloud

Gepubliceerd door: Oracle

Iedereen praat over het sneller en meer gestroomlijnde financieringsprocessen maken, maar wat is de meest efficiënte manier om het te laten gebeuren?
Oracle heeft onlangs meer dan 900 financiële technologie -consumenten onderzocht - klant en niet -verzekeringen - om te leren welke barrières een betere planning verhinderden en wat ze nodig zouden hebben voor snellere, effectievere financiële close -processen.
Download dit rapport om de resultaten te achterhalen, inclusief hoe 70% van de klanten van Oracle EPM Cloud Planning de tijd die nodig is om te plannen en te voorspellen per cyclus verkleinde, en 71% kreeg meer zichtbaarheid tijdens het nauwe proces.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Oracle