Skip to content Skip to footer

Winnen met woorden in de detailhandel: hoe CMOS AI kan gebruiken om hoge prestaties te ontwikkelen, gegevensgestuurde marketing creatief die het bedrijf groeit

Gepubliceerd door: Persado

Het ontwikkelen van betere marketing creatief op basis van op gegevens geïnspireerde inzichten kan de omzet verdubbelen, volgens een studie van McKinsey in samenwerking met het Cannes Lions Festival en de Association of National Adverteerders.
Toen McKinsey meer dan 200 Chief Marketing Officers (CMO's) en senior marketing executives onderzocht als onderdeel van een lopende reeks studies, bleek dat marketeers gecategoriseerd als 'Integrators' - die marketingleiders die United Data and Creativity hebben - hun inkomsten twee keer zoekt. van SANDP 500-bedrijven, wat zich vertaalt in ten minste 10 procent per jaar versus 5 procent. Om meetbare, kwantificeerbare en wiskundig bewezen verbeteringen te informeren en te stimuleren zullen winnen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Persado contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Persado websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Persado