Skip to content Skip to footer

HR's Guide to Digital Hiring and Onboarding

Gepubliceerd door: DocuSign

93% van de millennials zei dat technologie voor hen belangrijk was bij het kiezen van een werkgever.
Als u de leiding hebt over de werving en onboarding van uw bedrijf, weet u dat het aantrekken en behouden van toptalent moeilijker dan ooit is. Ondanks de toename van de noodzaak van digitalisering bij het werven en onboarding, hebben veel bedrijven echter nog steeds zeer handmatige processen en legacy -systemen van overeenstemming. Bijgevolg brengen HR -personeel uren door met behulp van analoge processen of een combinatie van papierwerk en digitale hulpmiddelen om belangrijke overeenkomsten zoals kandidaat -NDA's voor te bereiden, te ondertekenen, te handelen en te beheren en brieven aan te bieden. Deze inefficiënte en tijdrovende gebrek aan digitalisering kan een bedrijfs kandidaten veelvindend kosten.
Bekijk ons ​​rapport om 4 trends te ontdekken die de behoefte aan digitalisering in HR stimuleren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van DocuSign