Skip to content Skip to footer

Voorspelling en planning voor de herstelreis van Covid-19

Gepubliceerd door: Tata Consultancy Services

De economische impact van het coronavirus is te zien in alle industrieën en sectoren zonder duidelijke indicatie van hoe lang het nog langer zal duren. Optimistische projecties suggereren een snel herstel aan de horizon, terwijl andere meer realistische projecties een meer slopende herstel suggereren met een waarschijnlijke uitgebreide recessie.
CFO's en financiële leiders worden geconfronteerd met een verhoogde druk om hun financiële vooruitzichten voor 2020 te veranderen op basis van deze mogelijke scenario's. Financieel leiders zullen de mogelijkheid vereisen om snelle wijzigingen aan te brengen in hun financiële voorspelling en scenario -gebaseerde planning om te anticiperen op de beschikbaarheid van toekomstige kasstromen.
Ontdek hoe TCS uw herstelreis kan ondersteunen, download onze whitepaper.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Tata Consultancy Services contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Tata Consultancy Services websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 2 pagina's

Meer bronnen van Tata Consultancy Services