Skip to content Skip to footer

De opkomst van Moderne Systems of Agreement

Gepubliceerd door: DocuSign

Dankzij de digitale Transformatie Kunnen bedrijven Sneller en Gemakkelijker Zakendoen. Bed naven Hebben Miljarden Dollars Geïnvesteerd om Systems of Record (SOFR) Te Moderniseren, Zoals CRM, HCM en ERP, en Hun Systems of Engagement (SOFE), Zoals Automatische Marketing en Interne Samenwerkingstoepassingen. Voor de Meeste Bedrijven is er Echter Één Essentieel Systeem dat is achtergebEBLES, Ondanks de Centrale Rol Die Het spelt in het Zakendoen.
Het is het het System of Agreement (SOFA) van het bed najf: de verzameling tech-nologieën en processen die Gebruikt Worden voor het Deet Voorberiden, Onderteken en Beheren van Overeenkomsten en het het ondernemen van Actie DAAROP.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: NL
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van DocuSign