Skip to content Skip to footer

Gedrag onder de schijnwerpers - de bedrijven halen de krantenkoppen om alle verkeerde redenen

Gepubliceerd door: Behavox

Elke dag zien we wereldwijde bedrijven in nieuwskoppen terwijl ze zeer publiekelijk worstelen met wangedrag en nalevingsuitdagingen. Ze worden getroffen met aanzienlijke boetes en ervaren onberekenbare merkschade. De problemen die deze schandalen hebben, creëren impact en cascade over compliance-, juridische, HR- en uitvoerende teams.
Helaas zijn bedrijven al te vaak bereid om het onder het tapijt te vegen. In veel van deze gevallen werden misbruikers en andere malafide medewerkers niet geïdentificeerd totdat het te laat was. In de meeste gevallen had het bedrijf in kwestie het giftige gedrag eerder kunnen identificeren als ze de nieuwste technologieën hadden gebruikt om hun communicatiegegevens te verzamelen, te analyseren en te handelen.
Download om te ontdekken:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Behavox contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Behavox websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van Behavox