Skip to content Skip to footer

Digitale documentprocessen in 2020: een schijnwerpers op e-ondertekening

Gepubliceerd door: Adobe

De Covid-19-pandemie heeft hoe en waar we werken, getransformeerd. Bedrijven hebben snel moeten reageren om zich aan te passen aan externe werknemers, virtuele interacties en digitale uitwisselingen. Om te begrijpen hoe digitale documentprocessen de veerkracht van de zakelijke tijdens de pandemie ondersteunen, heeft Adobe onlangs Forrester Consulting opdracht gegeven om een ​​wereldwijd enquête uit te voeren, 'hoe digitale documentprocessen verschuiven van best practices naar zakelijke noodzaak'.
In de nasleep van de wereldwijde pandemie zijn persoonlijke interacties bijna volledig vervangen door virtuele interacties. Wanneer een document een handtekening of goedkeuring nodig heeft, moet de interactie nu digitaal zijn. Uit het onderzoek blijkt dat de pandemie het belang van digitale documentprocessen en specifiek heeft benadrukt, e-ondertekeningen. E-ondertekening vertoont versnelde acceptatie in elke onderzochte industrie, regio en bedrijfsgrootte. In feite zegt 60% van de leiders van bedrijven en technologie dat e-ondertekeningen een cruciale vereiste zijn om de bedrijfscontinuïteit en behendigheid van hun organisaties te ondersteunen. Dit zal ver voorbij de pandemie duren, omdat klanten en werknemers meer digitale alternatieven verwachten, waardoor e-ondertekeningen worden verplaatst van een 'beste praktijk' naar een 'zakelijke noodzaak'.
Belangrijkste bevindingen in de studie zijn onder meer:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Adobe