Skip to content Skip to footer

2021 Professionele diensten Maturity Benchmark

Gepubliceerd door: UNIT4

Service Performance Insight (SPI), LLC is een wereldwijde onderzoeks-, advies- en trainingsorganisatie die zich toelegt op het helpen van professionele serviceorganisaties (PSO's), het maken van kwantumverbeteringen in productiviteit en winst. In 2007 ontwikkelde SPI het PS -volwassenheidsmodel als een strategisch planning- en managementkader. Het is nu de toonaangevende tool voor het verbeteren van prestaties die worden gebruikt door meer dan 35.000 service- en projectgerichte organisaties om hun cursus in kaart te brengen om excellentie te bedienen.
Het kern principe van het PS -volwassenheidsmodel is dat PSO's succes bereiken door de optimalisatie van vijf serviceprestatiespilaren:
Service Performance Insight biedt een geïnformeerd en bruikbaar perspectief van derden voor klanten en industriële doelgroepen. Ons marktonderzoek en rapportage vormen de context waarin zowel kopers als verkopers van op informatietechnologie gebaseerde oplossingen de effectiviteit van oplossingsontwikkeling, selectie, implementatie en gebruik maximaliseren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord UNIT4 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. UNIT4 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 196 pagina's

Meer bronnen van UNIT4