Skip to content Skip to footer

De digitale transformatie van productontwerp

Gepubliceerd door: Oracle

Uit een recente engineering.com -enquête onder professionals op het gebied van productontwerp blijkt dat hoewel digitale transformatie aan de gang is, het nog steeds in de begindagen is. Minder dan een derde van de respondenten kan gemakkelijk toegang krijgen tot hun gegevens, deels omdat 73% afhankelijk is van systemen die geen integratie hebben. De meerderheid van de productontwikkelingsteams heeft geen juiste tools voor het bijhouden van gegevens die worden georganiseerd als onderdeel van het ontwikkelingsproces. En slechts 34% kan hun prestaties in realtime controleren op belangrijke prestatie -indexen (KPI's).
Ondanks de huidige worstelingen, of misschien vanwege hen, zijn deelnemers aan de enquête positief over de toekomst van Integrated Product Lifecycle Management (PLM) in de cloud. In feite zal 10 van de 11 geloven dat cloud-gebaseerde PLM een matige tot revolutionaire impact zal hebben op de ontwikkeling van de product.
Dit rapport is geschreven om leidinggevenden te helpen die toezicht houden op productontwerp en productontwerpbeoefenaars. Gebruik de resultaten om uw eigen productontwerpproces te benchmarken en kansen te identificeren om gegevens beter te benutten om de bedrijfsresultaten te verbeteren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van Oracle