Skip to content Skip to footer

Windows op AWS -e -boek uitvoeren

Gepubliceerd door: Amazon Web Services: AWS

Migratie naar de cloud is niet alleen een reis, het is een belangrijke stap in de richting van zakelijke transformatie - en AWS is klaar om bij u bij elke stap te zijn. We helpen uw migratie te beheren en uw Windows -werklast te optimaliseren nadat u migreert - zodat u kunt blijven opslaan, automatiseren en schalen. En wanneer u klaar bent om los te komen van de hoge kosten van commerciële licenties, kan AWS u helpen uw applicaties te moderniseren om uw innovatie te versnellen. Dit e -boek benadrukt waarom en hoe uw organisatie succesvol kan migreren, moderniseren en zijn Windows -workloads op AWS kunnen bouwen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Amazon Web Services: AWS contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Amazon Web Services: AWS websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 17 pagina's

Meer bronnen van Amazon Web Services: AWS