Skip to content Skip to footer

Toekomstbestendige uw tech-stapel met naadloze integraties

Gepubliceerd door: Box

De zakelijke omgeving van vandaag wordt steeds meer concurrerend: bedrijven moeten sneller bewegen, een hoger niveau van klantenservice bieden en voldoen aan de behoeften van mobiel en steeds meer verbonden personeelsbestand. Studies tonen aan dat organisaties die profiteren van productie-versterkende cloudservices met 19,6% sneller 1 groeien1.
Om hun teams productie te houden, moeten bedrijven ervoor zorgen dat werknemers de juiste tools hebben om een ​​meer samenwerkingswerkplek aan te pakken.
Verken onze meest populaire integratie en kijk hoe cloud content management van Box de uitgebreide onderneming verbindt om uw technische stapel toekomstbestendig te maken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Box contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Box websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Box