Skip to content Skip to footer

Verkoop- en operationele planning goed doen

Gepubliceerd door: Infor

Verkoop- en operationele planning was het hoogst geprioriteerde applicatiegebied in de ITC Vertical Markets IT-enquête in 2014 en was een sterk onderwerp van discussie onder IDC Manufacturing Insights-klanten in 2015.
We blijven robuuste interesse in de markt zien, omdat bedrijven worstelen met zowel structurele veranderingen als de proliferatie van mobiele, sociale en geavanceerde analysetools en mogelijkheden, maar fabrikanten worstelen ook met de kwestie van het implementeren van een Sandop -puntoplossing versus een bredere, meer Integrated Business Planning (IBP) -benadering.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Infor contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Infor websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 3 pagina's

Meer bronnen van Infor