Skip to content Skip to footer

10 redenen om e-ondertekening aan te nemen

Gepubliceerd door: DocuSign

De manier waarop we werken is veranderd. Moderne organisaties stellen nieuwe technologiesystemen samen waarmee werknemers productief kunnen zijn buiten een traditioneel kantoorgebouw. Elektronische handtekening is een belangrijk onderdeel van die werk-van overal toolkit.

Om de manier te onderzoeken waarop het gebruik van e-ondertekennen de bedrijfsefficiëntie en klantervaringen heeft beïnvloed door het zich ontwikkelende landschap, heeft Docusign een enquête uitgevoerd onder bijna 2000 besluitvormers bij organisaties over de hele wereld. De vragen gingen over de manier waarop handtekeningen werden verzameld, potentiële uitdagingen in dat proces en de impact van e-ondertekening.

Wat we hebben gevonden, zou je misschien verrassen:
In dit rapport zullen we de bevindingen van ons onderzoek behandelen en gegevens presenteren
Kan veel voorkomende vragen beantwoorden over het gebruik van e-signature-technologie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van DocuSign