Skip to content Skip to footer

FPANDA: een onmisbare adviseur van de C-Suite

Gepubliceerd door: Workday

In de digitale economie van vandaag is verandering snel en vaak onverwacht. Succes behoort tot organisaties die verandering kunnen voelen en snel kunnen reageren.
Bijgevolg worden financiële planning- en analyseteams verhoogd tot nieuwe niveaus van bekendheid. Door gebruik te maken van moderne architecturen voor gegevensbeheer en planningoplossingen, het verbeteren van analysemogelijkheden, het omarmen van actieve planningsprocessen en het verplaatsen van personeel dichter bij het bedrijf, heeft FPANDA ongeëvenaarde mogelijkheden ontwikkeld om leiderschap te bieden met bruikbaar inzicht.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workday contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workday websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van Workday