Skip to content Skip to footer

De Total Economic Impact ™ van Sage Business Cloud Enterprise Management Solution voor productieorganisaties

Gepubliceerd door: Sage

Sage biedt een bedrijfsbeheeroplossing op bedrijfsniveau voor productieactiviteiten die klanten helpen het hele proces te helpen: van financieel beheer tot supply chain management en productiebeheer.
Sage heeft Forrester Consulting opdracht gegeven om een ​​Study (TEI) -onderzoek van Economic Impact ™ (TEI) uit te voeren en objectief het potentiële rendement op beleggings (ROI) ondernemingen te onderzoeken, kunnen zich realiseren door zijn Enterprise Management -oplossing te implementeren als onderdeel van Sage Business Cloud.
Het doel van deze studie is om lezers en prospects een kader te bieden om de potentiële financiële impact van de enterprise management -oplossingen op hun productieorganisaties te evalueren.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sage contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sage websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 24 pagina's

Meer bronnen van Sage