Skip to content Skip to footer

Het beheren van insider -bedreigingen in financiële diensten

Gepubliceerd door: Proofpoint

Financiële dienstverleners zijn het slachtoffer van bijna een kwart van alle inbreuken op de beveiliging. En insiders dragen bij aan meer dan de helft van deze incidenten.
Dit e-boek kijkt naar Insider Threat Management vanuit het perspectief van de financiële dienstverlening. Op basis van real-life voorbeelden in verzekerings-, bank- en vermogensbeheer bespreekt het de uitdagingen van het beheren van deze bedreigingen. En het laat zien hoe Proofpoint u kan helpen snel en efficiënt te identificeren, te onderzoeken en te reageren op insiderincidenten.
Download nu om gevoelige gegevens te beschermen en uw merk te beschermen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Proofpoint contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Proofpoint websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Proofpoint