Skip to content Skip to footer

Zou je er klaar voor zijn ... als vaders een vaderschapsverlof van 2,5 jaar krijgen? '

Gepubliceerd door: Workday Belgium

Middenmaat bedrijven spelen een sleutelrol in de wereldeconomie, waardoor een groot deel van het scheppen van banen, economische groei en innovatie stimuleert. Maar ze zijn ook niet onschuldig voor groei -uitdagingen, zoals het vermogen om te evolueren naar de nieuwe wereld van het werk. Hoe ondersteunt u nieuwe werknemersvereisten en anticipeert u op de toekomst? Hoe reageert u op veranderingen in wetten en voorschriften, bijvoorbeeld op ouderschapsverlof? Het stijgen van deze uitdagingen vereist organisatorische behendigheid. Ben je voorbereid?

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workday Belgium contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workday Belgium websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 16 pagina's

Meer bronnen van Workday Belgium