Skip to content Skip to footer

ZScaler privé -toegang als alternatief voor VPN

Gepubliceerd door: Zscaler

Al bijna 30 jaar vertrouwden ondernemingen op de externe toegang VPN om externe gebruikers te verbinden met het interne LAN. Maar de manier waarop gebruikers werken is veranderd. Ze kunnen nu de cloud gebruiken om verbinding te maken met elke applicatie, op elk apparaat en overal - zonder de noodzaak van een VPN.
We leven nu in een wereld van cloud en mobiliteit, maar veel organisaties proberen nog steeds veilige externe toegang tot applicaties te bieden met behulp van netwerkbeveiligingsoplossingen, zoals de VPN. Het is tijd om een ​​moderne, schaalbare aanpak aan te nemen - een die veilige externe toegang tot privétoepassingen in de cloud en datacenter mogelijk maakt.
Deze oplossing legt kort uit waarom het tijd is om een ​​alternatief te overwegen voor uw externe toegang VPN.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Zscaler contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Zscaler websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Zscaler