Skip to content Skip to footer

Op de hoogte blijven van ERP: serieuze overwegingen voor een verhuizing naar de cloud

Gepubliceerd door: Sage

De druk op bedrijven om hun processen te versnellen om gelijke tred te houden met de toenemende snelheid van het bedrijfsleven is constant. Op de technologiecurve lopen is een nadelige positie om in te zijn, vooral naarmate nieuwe technologieën zich verspreiden. Cloud-technologie is hier een goed voorbeeld van, en zoals Aberdeen Research heeft aangetoond, maken on-premises licenties voor Enterprise Resource Planning (ERP) -systemen steeds meer plaats voor cloudgebaseerde oplossingen.
Voordat u technologische veranderingen aanbrengt, zijn er echter zorgen waar bedrijven rekening mee moeten houden, en elk bedrijf moet zijn positie en strategie evalueren op basis van hun eigen omgeving. Legitieme vragen rijzen over hoe actueel een organisatie moet zijn en wat de beste manier is om dat doel te bereiken, niet iedereen onderschrijft het idee dat ze de eerste zijn die nieuwe technologie aanneemt. Moeten bedrijven technologische veranderingen in hun organisatie dwingen, zelfs als de implementaties in strijd zijn met gevestigde prioriteiten? Zal training nodig zijn om de gereedheid van de organisatie te waarborgen, met name voor grote veranderingen? Bevestig het niveau van aanpassing van het ERP een grondige evaluatie van een nieuwe release om ervoor te zorgen dat er geen problemen zijn, wat mogelijk een vertraging veroorzaakt in de adoptietiming? Is een hybride aanpak een haalbare optie?
Voor meer informatie downloaden nu!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sage contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sage websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van Sage