Skip to content Skip to footer

Gegevens als een strategisch groei -actief in 2021

Gepubliceerd door: MarkLogic

In het eerste kwartaal van 2021 onderzocht WBR Insights 100 Chief Data Officers en vergelijkbaar van buy-side en verkoopkantoren in heel Europa, om te weten te komen over de uitdagingen waarmee ze in 2021 worden geconfronteerd, vanwege de impact van de COVID-19-pandemie, en De innovatieve oplossingen die ze inzetten.
Na de financiële gevolgen van de crisis van 2008, versnelt COVID-19 nu digitale acceptatie. De pandemie heeft gediend als een zure test voor de robuustheid van de digitale infrastructuur van bedrijven.
Dit rapport is ingegaan op welke disruptiekapitaalmarkt en financiële bedrijven uit verschillende richtingen hebben geconfronteerd, waaronder een stortvloed van regelgeving en enorme marktvolatiliteit. Het geven van een duidelijk bericht dat bedrijven behoefte hebben aan veilige, nauwkeurige, tijdige, complete en consistente datasets nooit groter is geweest.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord MarkLogic contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. MarkLogic websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van MarkLogic