Skip to content Skip to footer

De evoluerende rol van de CDO bij financiële organisaties

Gepubliceerd door: MarkLogic

In de afgelopen jaren is de rol van de Chief Data Officer (CDO) geëvolueerd van beveiliging en compliance-georiënteerd tot strategisch en innovatief. Niet alleen zijn hoofdgegevens-leidinggevenden van alle strepen een meer progressieve rol spelen in belangrijke zakelijke beslissingen, maar de positie zelf wordt een essentieel hoofdbestanddeel van vooruitstrevende organisaties, vooral bij financiële dienstverleners.
In de toekomst moeten gegevensmanagers zich niet alleen concentreren op het beveiligen van gegevens en ervoor zorgen dat hun organisaties voldoen aan rigoureuze gegevensvoorschriften, maar ook op nieuwe strategieën voor het benutten van big data en de eigen gegevens van hun organisaties om bedrijfswaarde te genereren.
Dit rapport biedt benchmarking -informatie over hoe CDO's het doen in een snel verschuivend regulerend landschap. Het zal ook de meningen van CDO's en andere gegevensprofessionals onderzoeken over het mogelijk maken van een aanstootgevende benadering van gegevensbeheer en hun best practices.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord MarkLogic contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. MarkLogic websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 22 pagina's

Meer bronnen van MarkLogic