Skip to content Skip to footer

MIT -rapport: het bedrijfsrisico en de kosten van technologische veroudering

Gepubliceerd door: Oracle

Er is een groeiende kloof tussen bedrijven die legacy-systemen gebruiken en mensen die opkomende technologieën gebruiken die in de cloud worden geleverd-en er zijn langetermijngevolgen van het uitstellen van cloud-acceptatie.
Dit rapport benadrukt waarom bedrijven (van elke omvang, tussen industrieën) het bedrijfsrisico en de kansenkosten moeten evalueren om geavanceerde cloudoplossingen te negeren en steeds verouderde systemen te blijven werken.
Lees hoe een verschuiving naar cloudservices de productiviteit verhoogt, de bedrijfskosten verlaagt en winstmarges verloopt.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van Oracle