Skip to content Skip to footer

Voorbij de hype: hoe u echte waarde kunt krijgen van AI in Analytics

Gepubliceerd door: aaftaab.moosa

In toenemende mate verschijnt kunstmatige intelligentie in de producten die we gebruiken en de activiteiten die we ondernemen, van onze werkplek -apps tot onze klantervaringen. De hoop is hoog. Beloften zijn extravagant. En het potentieel is enorm. Maar de realiteit is vandaag aanzienlijk minder groots. Met typische 'black box' -benaderingen is teleurstelling gebruikelijk.
Het hoeft niet te zijn - althans niet op het gebied van data -analyse.
Wat is de sleutel tot succesvolle AI in Analytics? Augmented Intelligence-Een aanpak die het beste van machine-intelligentie en menselijke intuïtie samenbrengt om time-to-insight te versnellen, nieuwe en onverwachte ontdekkingen aan de oppervlakte te geven en gegevensgeletterdheid voor gebruikers in elke rol en op elk vaardigheidsniveau te stimuleren.
Download Beyond the Hype: Hoe krijg je echte waarde van AI in Analytics om te leren:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord aaftaab.moosa contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. aaftaab.moosa websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van aaftaab.moosa