Skip to content Skip to footer

Shared Services opnieuw opstellen als een Integrated Business Services (IBS) -functie

Gepubliceerd door: Tata Consultancy Services

Digitale mogelijkheden zoals cloud computing, RPA, analyses, machine learning en blockchain maken de overgang naar wereldwijde en geïntegreerde zakelijke services mogelijk. Met bekwaam management zal de transformatie van uw gedeelde diensten in IBS nieuwe organisatorische efficiëntie en zakelijke mogelijkheden in staat stellen.
TCS beveelt een 'fix-liftDrop'-benadering van implementatie aan om snel in het hervormingsproces snelle overwinningen te bankieren en ervoor te zorgen dat het momentum tijdens de overgang wordt volgehouden.
Download de whitepaper voor meer informatie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Tata Consultancy Services contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Tata Consultancy Services websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van Tata Consultancy Services