Skip to content Skip to footer

Geestresseerd voelen en schurkenstaal worden: hoe kan ik werkreizen bewaren van ontsporende zakenreizigers

Gepubliceerd door: TripActions

Volgens een recente enquête van Tripactions zei 90% van de zakenreizigers dat ze reizen voor werk als een voordeel zien - het is een kans om nieuwe plaatsen te zien, loyaliteitspunten te verzamelen, een nieuwe bar of restaurantscene te ontdekken en, vooral, hun vooruitgang te boeken bedrijven en carrières.
Maar helaas zijn er voor velen twee kanten van de munt als het gaat om zakenreizen. Hoewel er veel voordelen zijn, zijn er ook potentiële hik die van elke werkreis in een gigantische pijn kunnen veranderen. Deze ongemakken kunnen een bedrijf op meer manieren negatief beïnvloeden dan u zich zou kunnen realiseren, omdat door reizen geïnduceerde frustratie en stress kunnen worden in verloren productiviteit, verminderd moreel of zelfs slijtage van medewerkers.
Om u te helpen de meest problematische wegversperringen beter te begrijpen en aan te pakken, kijkt dit e -boek naar gemeenschappelijke factoren die de zakelijke reiservaring kunnen ontsporen en ervoor zorgen dat werknemers buiten het goedgekeurde reisprogramma boeken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord TripActions contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. TripActions websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van TripActions