Skip to content Skip to footer

Leunend naar de technologiecurve: de kracht van AI in de naleving van de financiële dienstverlening

Gepubliceerd door: Behavox

Omdat verspreide personeelsbestand de norm werd en het aantal beveiligde berichtentoepassingen dat wordt gebruikt om te communiceren voor zakelijke doeleinden is sterk uitgebreid, nemen werknemers gesprekken weg van traditionele communicatiekanalen maar liefst 45 keer meer dan een jaar geleden op platforms zoals WhatsApp en WeChat.
Behavox, 's werelds enige AI-gebaseerde data-operationele platform dat door bedrijven wordt gebruikt om wangedrag te vangen voordat het enorme regelgevende boetes en bedrijfscrises veroorzaakt, heeft onlangs zijn vermogen aangekondigd om mobiele gegevens van de WhatsApp- en WeChat-platforms vast te leggen en toezicht te houden, dankzij een nieuwe integratiepartnerschap, dankzij een nieuwe integratiepartnerschap Met Telemessage, een aanbieder van mobiele communicatie -vastlegging en archivering voor naleving van financiële voorschriften. Een steeds relevantere mogelijkheden vanwege de groei van ongeautoriseerde mobiele instant messaging -tools op de bedrijfswerkplek en de impact ervan op het monitoren van risico's in een diverse IT -omgeving.
Investeren in nieuwe technologie is een voor de hand liggende oplossing, maar idealiter zal technologie inzichten leveren over personeelsgedrag dat de compliance -officier kan helpen verbeteringen in de bedrijfscultuur te stimuleren. Beslissen wanneer en hoe is allesbehalve gemakkelijk. Deze whitepaper omlijst de problemen waarmee CCO's worden geconfronteerd en suggereert een routekaart voor de volgende stappen.
In dit witboek leer je:
Download de whitepaper om te beginnen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Behavox contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Behavox websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van Behavox