Skip to content Skip to footer

De staat van elektronische handtekening

Gepubliceerd door: DocuSign

De organisaties van vandaag kunnen niet langer wachten om de digitale transformatie te maken. Het is niet langer gewoon leuk om verouderde handmatige stappen in een workflow te vervangen, het is verplicht om in het bedrijfsleven te blijven. Om dit te doen, breiden moderne innovators het gebruik van elektronische handtekening uit om ervoor te zorgen dat zaken altijd kunnen worden gedaan.

In dit rapport onderzoekt Docusign de manier waarop e-ondertekening de bedrijven van vandaag helpt zich aan te passen aan de nieuwe uitdagingen van het moderne zakelijke landschap. Je zult zien hoe functies zoals bulk verzending, ID -verificatie en externe notaris meer worden gebruikt om de meest dringende zakelijke uitdagingen van de dag bij te houden. Je zult ook verhalen zien van toonaangevende bedrijven die al E-Signature hebben gebruikt om de grootste uitdagingen van vandaag op te lossen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van DocuSign