Skip to content Skip to footer

Een digitale infrastructuur bouwen voor de hele organisatie

Gepubliceerd door: DocuSign

Een digitale infrastructuur bouwen voor de hele organisatie

De zakenwereld van vandaag vereist in toenemende mate digitale opties voor werknemers en klanten - en de pandemie heeft de urgentie zeker verhoogd. Over de hele wereld en in de industrie, bedrijven die op afstandsvriendelijke processen onderhouden, onderhouden bedrijfscontinuïteit, degenen die niet snel genoeg bewogen achterop.

Dit e -boek onderzoekt de stappen die organisaties hebben genomen om hun digitale transformaties te versnellen, evenals de positieve en negatieve effecten van die acties. Door inzichten uit vier bedrijven samen te brengen - legaal, inkoop, HR en verkoop - bieden we een holistische reeks best practices voor een organisatie om te slagen in brede moderniseringsinitiatieven.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van DocuSign