Skip to content Skip to footer

Wereldwijd handelsbeheer: best practices en kritische mogelijkheden om verandering te overtreffen

Gepubliceerd door: Oracle

Global Trade Management (GTM) is een hot topic geworden in supply chain -kringen. Bedrijven die betrokken zijn bij de internationale handel zullen waarschijnlijk worden beïnvloed door lopende wijzigingen als gevolg van Brexit, de USMCA en de Amerikaanse/China handelsovereenkomsten.
Volgens onderzoek van Aberdeen staan ​​de meeste bedrijven achter de curve in termen van het hebben van de mogelijkheden en technologieën die nodig zijn om deze uitdagingen aan te gaan. Ongeveer 28% wordt nog steeds opgezadeld met omslachtige handmatige processen. Bovendien geven bedrijven aan dat ze worstelen met toegang tot up-to-date informatie voor SKU-classificatie, evenals met siled-gegevens in de onderneming.
Hoe moeten bedrijven reageren? Neem de praktijken en technologieën van 'best-in-class' bedrijven aan, die aan de top 20% die GTM-uitdagingen met succes aanpakken dan de rest.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Oracle