Skip to content Skip to footer

Hoe u een leverancier -factuurbeleid kunt bouwen

Gepubliceerd door: Concur

Veel mensen zijn betrokken bij het factuurproces (niet alleen AP!) En het kan moeilijk zijn om de bal aan het rollen te houden als er verwarring is over wie wat doet. Het opstellen van een beleid voor het beheren, opslaan en verwerken van leveranciersfacturen kan ervoor zorgen dat iedereen op dezelfde pagina staat. Dat betekent dat uw mensen minder tijd besteden aan admin en uw leveranciers worden op tijd betaald. Maar het creëren van een best practice-beleid kan tijdrovend zijn. Waar begin je?
We hebben een lijst gemaakt met 9 toptips die u moet overwegen als u overweegt een factuurbeleid te introduceren, evenals een echte sjabloon die u kunt gebruiken - gratis! Maak een leverancierfactuurbeleid dat iedereen kan volgen. Download de sjabloon vandaag.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Concur contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Concur websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van Concur