Skip to content Skip to footer

9 groeipijnen van fintech -bedrijven en hoe deze te overwinnen

Gepubliceerd door: NetSuite

Fintech -startups hebben de afgelopen jaren een golf van innovatie in de financiële sector geleid. Nieuwe bedrijven, gebouwd op moderne technologieën, hebben snel marktaandeel vastgelegd van oudere, meer gevestigde bedrijven.
Naarmate de investeringen in fintech -startups blijven stijgen, neemt de concurrentie ook toe naarmate bedrijven uitbreiden naar een groeiend aantal productgebieden, hun klantenbestand verbreden en zich richten op internationale groei. In deze race om te groeien en op te schalen, staan ​​fintechs voor uitdagingen op veel fronten, waaronder het verbeteren van de winstgevendheid van het product, het werven en behouden van talent, het beheren van risico's en het naleven van voorschriften.
In deze handleiding vindt u een overzicht van de nieuwste trends in de fintech -sector rond investeringen, technologieën, producten en klantenmarkten. Vervolgens pakken we de 9 belangrijkste groeipijnen voor fintech -startups aan en kijken we naar hoe ze ze kunnen aanpakken om ervoor te zorgen dat ze zijn uitgerust om investeringen aan te trekken en snel op te schalen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord NetSuite contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. NetSuite websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van NetSuite