Skip to content Skip to footer

CFO's: Architects of the Digital Boardroom

Gepubliceerd door: Board

Aangezien gegevensgestuurde inzichten een revolutie in de directiekamer veroorzaken, wat betekent dit voor de toekomst van de CFO en het evoluerende strategische belang van de rol?
Een digitale directiekamer, die waardevolle realtime gegevens en analyse biedt, is de sleutel tot de financiële functionaris die een strategische zakenpartner wordt.
Met het uniforme platform van het bestuur kunnen financiële professionals plannen, budgetten en voorspellingen maken met gemak, rapporteren over prestaties en winstgevendheid, simulaties en scenario -analyse bereiken, interne controle houden over sluitings- en consolidatieactiviteiten en vrijgeven en wettelijke financiële rapporten openbaar maken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Board contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Board websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Tech-Brief Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Board