Skip to content Skip to footer

Een virtueel bedrijf bouwen

Gepubliceerd door: Sage

Als een stapel spreadsheets die in de wind afdrijven, zijn verdwenen de dagen dat ze worden beperkt tot een kantooromgeving.
Of u nu een start-up of een ervaren bedrijf bent, in de huidige Uber-verbonden economie, uw kantoor is in wezen waar u ook bent. Slechts vijf jaar geleden waren er 8,7 miljard
Verbonden apparaten wereldwijd, inclusief smartphones, laptops en tablets.
Laten we daar even over nadenken. Verhoogde connectiviteit is zoveel van ons dagelijks leven veranderd, inclusief de manier waarop we zaken doen. Nu zoveel connectiviteit gebeurt, zijn er nog meer mogelijkheden om uw klantenbestand aan te boren en zaken met hen te doen.
Of u uzelf nu als een digitale pionier beschouwt of niet, de verwachtingen van uw klanten en werknemers kunnen zijn geëvolueerd als gevolg van deze technologische verandering.
Download deze whitepaper voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sage contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sage websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Sage