Skip to content Skip to footer

10 zakelijke reistrends voor 2019

Gepubliceerd door: TripActions

De zakelijke reisindustrie lijkt klaar voor voortdurende groei en uitbreiding wereldwijd, beïnvloed door factoren zoals een algemeen klimaat van optimisme en economische stabiliteit, een robuuste internationale vergadersector, het vergroten van non-stop vluchtopties en meer.
Dit rapport voorspelt tien trends voor zakenreizen waarvan Skift en Tripactions geloven dat deze nieuwe realiteit in 2019 zal blijven vormgeven, en benadrukt de beste weg voor organisaties om te volgen terwijl ze proberen hun bedrijfsreismanagementstandaarden te ontwikkelen om te voldoen aan de verwachtingen van de road krijger van morgen terwijl betrouwbaar voldoen aan de zakelijke vereisten.
Door ons rapport van Business Travel Trends 2019 te downloaden, leert u:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord TripActions contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. TripActions websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 37 pagina's

Meer bronnen van TripActions