Skip to content Skip to footer

Sage Live maakt Salesforce nog sterker

Gepubliceerd door: Sage

U weet al dat Salesforce 's werelds toonaangevende oplossing voor klantrelatiebeheer is. Maar wist u ook dat u dit reeds krachtige tool kunt omzetten in een complete bedrijfsbeheer- en boekhoudoplossing-een die u een enkele, uniforme, realtime weergave van al uw gegevens geeft?
Dat is Sage Live: een cloud -boekhoudoplossing die al uw bedrijfsgegevens bronnen verenigt en verbindt - en integreert met de Salesforce -tools die u elke dag gebruikt.
In combinatie met Sage Live wordt Salesforce een complete oplossing voor bedrijfsbeheer door CRM samen te voegen met boekhoudgegevens. Bovendien maakt Sage Live verbinding met duizenden zakelijke apps die beschikbaar zijn op Salesforce App Exchange en Sage Marketplace.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sage contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sage websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 5 pagina's

Meer bronnen van Sage