Skip to content Skip to footer

Een gids voor bedrijven die belasting digitaal maken

Gepubliceerd door: Eureka Solutions

Tax Digital Digital (MTD) maken is een belangrijk onderdeel van de plannen van de overheid om het voor individuen en bedrijven gemakkelijker te maken om hun belasting goed te krijgen en hun zaken op de hoogte te houden van HM Revenue and Customs (HMRC) in een wereldwijde toonaangevende, wereld Digitale belastingautoriteit.
Dit is een onderdeel van een essentiële reis die het VK moet maken om een ​​lage productiviteit aan te pakken en de zakelijke omgeving voor het MKB te verbeteren, de ruggengraat van de Britse economie. Op 13 juli 2017 publiceerden HM Treasury en HMRC zijn tweede financiële rekening van 2017, waaronder wijzigingen in MTD.
Download nu om meer te weten te komen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Eureka Solutions contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Eureka Solutions websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Eureka Solutions