Skip to content Skip to footer

Waarom CFO's aandacht moeten besteden aan Enterprise Performance Management (EPM)

Gepubliceerd door: Oracle

Als uw financiële team EPM niet gebruikt om uw bedrijf beter te begrijpen en te runnen, negeert u een waardevol hulpmiddel dat u kan helpen plannen te maken voor continuïteit en groei.
EPM-software die in de cloud wordt geleverd, stelt financiën in staat om scenario's te modelleren, contant geld te voorspellen en verkoop en belangrijke kosten opnieuw te verwerken, strategie te communiceren in de onderneming met samenwerkingsverlichting en meer. Tegenwoordig wordt het als cruciaal beschouwd voor het beheren van alle soorten organisaties, omdat het de financiële en operationele gegevens van een bedrijf verbindt en strategie, planning en uitvoering stimuleert.
Dit e-boek schetst waarom nu het tijd is voor CFO's om aandacht te schenken aan Cloud EPM, de stappen die u kunt nemen om aan de slag te gaan en de kenmerken van een top-EPM-oplossing voor de topklasse.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van Oracle