Skip to content Skip to footer

Executive compensatie in een COVID-19-economie-resultaten, trends en verwachtingen

Gepubliceerd door: Diligent

Terwijl de VS nog steeds te maken heeft met de effecten van de Covid-19-pandemie, bleek de economische recessie van 2020 scherp te zijn, en de rebound, althans op de korte termijn, robuust. De snel veranderende zakelijke omgeving bracht veel bedrijven ertoe terug te trekken en kondigde bezuinigingen aan de executive compensatie aan. Gezien de snel evoluerende economische context, volgden maar weinig bedrijven hun eerder aangekondigde plannen. In dit rapport zullen we behandelen hoe de leidinggevende compensatie is veranderd in de nasleep van de pandemie, hoe aandeelhouders reageerden en wat te verwachten in de toekomst.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Diligent contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Diligent websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 19 pagina's

Meer bronnen van Diligent