Skip to content Skip to footer

Een gids voor het opzetten van uw Insider Threat Management Program

Gepubliceerd door: Proofpoint

Insider -bedreigingen zijn tegenwoordig een van de snelst groeiende categorieën van risico's voor organisaties.
Bedrijven zijn zich al lang bewust van het probleem van de insider. Maar weinigen wijden de middelen of uitvoerende aandacht die ze nodig hebben om hun risico daadwerkelijk te verminderen. Anderen zijn misschien klaar om die verbintenis aan te gaan, maar weten gewoon niet waar ze moeten beginnen. Waar je ook bent op deze reis, we zijn hier om te helpen.
In dit e -boek, Stap 2, zullen we uitleggen wat er nodig is om een ​​Insider Threat Management Program (ITMP) op te zetten, hoe succes te meten en best practices voor het schalen van een initiële bedrijfsmogelijkheden naar een volledige en robuuste ITMP.
In dit e -boek leer je:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Proofpoint contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Proofpoint websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 16 pagina's

Meer bronnen van Proofpoint