Skip to content Skip to footer

Uw gids om naar een op gebruik gebaseerd bedrijfsmodel te verhuizen

Gepubliceerd door: DigitalRoute

Klanten willen niet meer bezitten - ze willen gebruiken. De markt is een abonnementseconomie geworden en manifesteert zich nu in consumptiemodellen.
Door resultaten te verkopen en geen eigendom, laat u klanten betalen voor de waarde die ze nodig hebben. Dat is goed voor uw klanten - en uitstekend voor uw bedrijf: gebruikers groeien en gebruiksschalen.
Een op gebruik gebaseerd bedrijfsmodel zorgt ervoor dat uw aanbod en activiteiten dynamisch kunnen reageren op marktwijzigingen en wijzigingen in de klantgebruik. Je kunt dus je inkomsten laten groeien, je aanpassen aan de eb en de stroom van de vraag en nieuwe kansen verkennen.
Deze gids zoomt in op een van de lastiger delen van het genereren van gebaseerde bedrijfsmodellen op gebruik: hoe om te gaan met de gebruiksgegevens die uw inkomsten genereren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DigitalRoute contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DigitalRoute websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 28 pagina's

Meer bronnen van DigitalRoute