Skip to content Skip to footer

Keep Your Edge: Sage 200Cloud kopershandleiding

Gepubliceerd door: TSG

Druk om te gaan met steeds complexere bewerkingen, grotere personeelsbestand en meer klanten die tal van handmatige en onafhankelijke processen ontwikkelen - die onhandig kunnen worden. Hoe kom je met strengere budgetten en schaarse middelen aan deze uitdagingen aan en loop je een weg naar verhoogde productiviteit en efficiëntie?
Ons doel was om de oude processen te ontdekken die kleine en middelgrote bedrijven (MKB's) vertragen. Met IDG1 ontdekten we dat de top vier gebieden die groei tegenhouden, legacy -gegevens, losgekoppelde systemen, mensen, locaties en tools inhielden.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord TSG contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. TSG websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van TSG